Вітаємо із достроковим закінченням навчального року! Розклад матчів Євро-2012

В школі завершилися всі основні заходи, пов'язані із закінченням навчального року - свято "Останього дзвоника" для учнів перевідних класів, іспити ДПА, урочисті заходи для випускників. 1 червня на високому рівні пройшла загальношкільна конференція, на якій було відмічено якісну роботу колективу школи та її директора протягом всього навчального року. Більшість виступаючих були непередбачено емоційно розчулені, і результати остаточного голосування щодо оцінки діяльності директора були позитивно одностайні: вважати роботу директора задовільною з матеріальним заохоченням.

Матеріали презентації з 123 кадрів до звітної доповіді директора МЗОШ № 56 Мазур О.М.можна переглянути на безкоштовному хостингу за адресою

http://uafile.com.ua/get/27833/ Як звантажувати матеріал презентації, читайте в статті "Звантаження файлу з безкоштовного хостингу uafile.com.ua/" в розділі сайту "Технічні питання роботи на сайті і в Інтернеті"

В цьому році, як і в минулі роки, Миколаївська ЗОШ № 56 була одним із пунктів тестування в проведенні ЗНО по Миколаївській області. 5 червня відбудеться останній, п'ятий іспит ЗНО. Основна частина вчителів йде на 56 календарних днів у відпустку, технічний персонал вже розпочав ремонтні роботи. Редколегія сайту бажає всім учням і працівникам школи добре відпочити, набратися здоров'я, здійнити особисті літні плани. Уболівальникам пропонуємо зручний розклад матчів Євро-2012, який можна роздрукувати як зображення або знайти в Інтернеті в "живому" вигляді.

/Files/images/img119.jpgРозклад футбольних матчів Євро-2012

Кiлькiсть переглядiв: 448