Акція – ярмарок «Я патріот своєї землі» у Миколаївській ЗОШ № 56

Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно 6 жовтня пройшов благодійний ярмарок у нашій школі. Кошти, отримані від продажу, передбачені на допомогу воїнам АТО і для встановлення меморіальної дошки пам’яті випускника школи Гено Бориса Олеговича, нагородженого посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Участь у благодійному ярмарку традиційно взяли батьки та учні всіх класів. Наші діти, долучаючись до таких заходів, відчувають, що корисні справи формують у них активну громадянську позицію людей, небайдужих до потреб та проблем інших.

Ми вважаємо: дітей змалку потрібно привчати до співчуття і милосердя. І проведена в школі акція стала спільною справою всієї шкільної родини, символом єднання. Батьки учнів та школярі, одягнені у вишиванки, щиро зустрічали гостей та жителів мікрорайону, закликали покупців чудовими віршами, прикрасили свої столи осінніми композиціями, присвяченими миру, добру і милосердю. Кожен клас влучно підібрав назву та епіграф до своєї експозиції. До продажу були виставлені страви власного приготування, які діти оформили з особливим патріотизмом: торти у формі карти України і тістечка, розфарбовані у жовто-блакитні кольори.

Пиріжки і бутерброди, торти і тістечка - усього й не перелічиш. Від такої смакоти розбігалися очі. Відбувався ярмарок на шкільному подвір’ї, тому всім вистачало місця: продавцям – щоб розкласти усі товари, а покупцям – розглянути їх, аби вибрати для себе щось цікаве і потрібне.

Найбільше продавалося, звичайно, солодощів, – торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики з медяниками, желе, сирники, пиріжки. Хочеться подякувати за активність, ініціативність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до всіх шкільних справ.

Гонтарук Н.В.,вчитель початкової школи.

/Files/images/Ярмарка 005.JPG

/Files/images/Ярмарка 008.JPG

/Files/images/Ярмарка 012.JPG

/Files/images/Ярмарка 014.JPG

/Files/images/Ярмарка 015.JPG

/Files/images/Ярмарка 016.JPG

/Files/images/Ярмарка 018.JPG

/Files/images/Ярмарка 019.JPG

/Files/images/Ярмарка 020.JPG

/Files/images/Ярмарка 022.JPG

/Files/images/Ярмарка 025.JPG

/Files/images/Ярмарка 028.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 464