День цивільного захисту в школі

25 квітня в школі відбулись заходи Дня цивільного захисту. День розпочався лінійкою, на якій начальник ЦЗ школи – директор Ольга Миколаївна нагадала всім про важливість вмінь та навичок діяти чітко в умовах надзвичайних ситуацій.

/Files/images/100_5911.jpg

Присутні діти й дорослі вшанували пам'ять Чорнобильської трагедії.

Після лінійки у всіх класах пройшли тематичні уроки з питань ЦЗ. Діти відпрацьовували вміння користуватись протигазом, переглядали фільми, відповідали на питання вікторин, слухали повідомлення однокласників. Уроки були змістовними й цікавими.

/Files/images/100_5936.jpg

І коли пролунав сигнал «Увага всім!» в зв’язку з виникненням уявної надзвичайної ситуації – «пожежа в підвальному приміщенні» - ніхто не розгубився. Вчителі організували евакуацію дітей зі школи, ланка охорони громадського порядку забезпечила чергування й перевірку приміщень. Евакуація зайняла всього лише 2 хвилини 40 секунд. Дівчата з медико – санітарного посту продемонстрували вміння швидко надати допомогу «травмованим» учням.

/Files/images/100_5977.jpg

Протягом Дня відбулись спортивні змагання, організовані скаутським загоном на чолі з Євгеном Сименковим. В змаганнях та естафетах брали участь учні 6-7 класів. День ЦЗ пройшов успішно!

/Files/images/100_5983.jpg

/Files/images/100_5944.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 602