Військово-патріотичні змагання

Військово-патріотичні змагання між школами Ленінського району

/Files/images/Слава Україні.jpg

Останній день перед канікулами був досить напруженим для усіх учнів школи, хто чекав на змагання, а особливо для старшокласників, які були в команді ЗОШ №56.

Адже 20 березня відбулись міжшкільні змагання юнаків з військово-патріотичної підготовки. Вони проходили на базі школи №19 між чотирма командами шкіл Ленінського району - №19, №42, №46 та №56.

До збірної команди нашої школи увійшли хлопці 9-Б, 10-А, 10-Б та 11-А класів. Це команда наших найсильніших, мужніх і спортивних учнів. В змаганнях брали участь Дуйко Олександр та Нечай Вадим з 9-Б класу, з 10-А - Магерамов Ельвін та Cамчук Олександр, Варавка Олексій з 10-Б класу. А також 9 учнів з 11-А класу, а саме: Нужний Михайло, Шенкевич Микола, Кварацхелія Олександр, Вирвикишка Владислав, Прущак Максим, Савенок Владислав, Рамазанов Борис, Ткаченко Дмитро та Кононенко Сергій.

Хлопці показали свої вміння як у фізичних вправах, так і у військовій частині змагань, а саме у володінні зброєю та у стройовій підготовці. Усі хлопці проявили відвагу, силу, цілеспрямованість у подоланні перешкод на шляху до перемоги. А позитивний настрій у залі, емоційна підтримка вболівальниками своєї команди надихала хлопців на успіх, високі результати в конкурсних змаганнях.

Слід висловити особливу подяку нашим відважним хлопцям, які мужньо витримали всі випробування та відстояли честь нашої школи. Команда нашої школи виборола II місце в цих змаганнях.

Отже, кажемо їм: «Хлопці! Ви – переможці! Ви молодці!» Адже попереду ще участь у міських змаганнях.

Ми впевнені, що команда й надалі буде гідно відстоювати честь школи і перемагати

/Files/images/Змагання-2015-№7.jpg

/Files/images/Змагання-2015-№6.jpg

/Files/images/Змагання-2015-№5.JPG

/Files/images/Змагання-2015-№4.JPG

/Files/images/Змагання-2015-№3.jpg

/Files/images/Змагання-2015-№2.JPG

/Files/images/Змагання-2015-№1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 435