Зустріч з Героєм

Зустріч з Героєм

/Files/images/Шеврон 79-ї бригади.jpgУчням нашої школи №56 випала велика честь зустрічі в рідних стінах з «кіборгом» Олександром Терещенком.

Всім відомо, що наш земляк Олександр врятував життя своїх побратимів, але сам позбувся рук, коли вибухнула ворожа граната, яку він так і не встиг відкинути на безпечну відстань.

Одинадцятикласники зустріли героя аплодисментами і квітами, привітали словами вдячності й глибокої пошани за мужність та героїзм. Учні давно бажали зустрітися з легендарним воїном. Ще раніше, коли вони дізнались про повернення Олександра з госпіталю, підготували стіннівку й передали її рідним героя.

Зустріч минула в атмосфері надзвичайної уваги, шанування та зацікавленості, на одному подиху. Олександр поділився пережитим, наголосив, що необхідно бути справжніми патріотами нашої рідної Батьківщини, після чого відповів на запитання дітей. Він відзначив велике значення подарунків, листів, малюнків дітей, які надсилаються воїнам, подякував одинадцятикласникам за вітальну стіннівку, яку він береже й досі.

Директор школи Ольга Миколаївна у вітальному слові запропонувала підтримати ініціативу депутата міської ради Дюміна А.Г. щодо надання Олександру звання Почесний громадянин міста. Ця пропозиція була підтримана всіма присутніми дітьми й вчителями.

Атмосфера зустрічі була душевною та зворушливою, ніхто навіть не очікував такої бурі емоцій. Попереду Олександра ще чекає тривале лікування, але він готовий і далі служити своїй Батьківщині й виконувати свій священний обов’язок.

Героїчний вчинок нашого земляка вселив у нас ще більше відчуття патріотизму, гордості за рідну Україну, вдячності її захисникам.

Мирного неба над головою! Слава Україні!

/Files/images/Кіборг Терещенко-фото №4.jpg

/Files/images/Кіборг Терещенко-фото №3.jpg

/Files/images/Кіборг Терещенко-фото №2.jpg

/Files/images/Кіборг Терещенко-фото №1.jpg

Учениця 11А класу Рута Катери
Кiлькiсть переглядiв: 408