Цікава творча справа 8Б

Є така галактика Чумацький шлях Є така планета Земля Є така частина світу. Європа Є така країна Україна В України є місто - Миколаїв В Миколаєві є школа 56 Серед усіх класів 56 школи ми любимо наш 8-Б 11 хлопчиків,18 дівчаток Всі енергійні жваві і дуже добрі!

Життя у класі кипить! Їздимо на екскурсії, розважаємося на вечірках Чергуємо по школи та вивчаємо єдині педагогічні вимоги до учнів Випускаємо стіннівку та проводимо виховні години Пам’ятаємо нашу першу вчительку та допомагаємо малюкам Шануємо наших вчителів та вчимося навчатися добре, працюємо над покращенням дисципліни та інколи відбуваються такі історії!

Один учень, дуже занепокоєний низькими оцінками у табелі, не знає як показати його батькам. Він лягає спати з надією, що рішення прийде саме. Сон, який йому наснився - це дивовижна історія. Це так приємно : спати скільки хочеш ,уроки не вчити, до школи не ходити… але це може бути тільки у вісні. Цей сон учнів 8-Б класу показали у вигляді вистави – казки 4-Б класу. Всі разом зробили висновок : учні, які не навчаються, повинні стати віслюками. Насправді, добре навчання – це добрі знання, це гарна освіта і наше впевнене майбутнє.

В головних ролях виступили: Богомолов В`ячеслав, Золотарчук Владислав, Ахіджанов Олександр, Одрашка Ігор, Сторчак Анастасия, Доній Катерина, Марко Інга, Солодаєв Владислав, Меркулова Валерия, Макарова Аліна, Сікорська Дар’я, Чвартацька Юлия, Носик Марія.

Наш виступ сподобався і дітям і вчителям.

Кiлькiсть переглядiв: 449