Позакласний захід з географії для 6-х класів

17 квітня 2012 року в рамках екологічного місячника та природничих предметів відбувся позакласний захід з географії для 6-х класів "Євро-2012"(див. матеріали сценарію заходу на http://osvita.ua/school/lessons_summary/outschool/28690/ ).

Учні 6-х класів добре підготувалися до КВК, спортивна боротьба була дуже напруженою за кожний бал і половину балу, результат був непрогнозований до самого оголошення підсумків; навіть підрахований згодом результат ІІ конкурсу по 7,5 балів свідчив про це. Тому вирішальним виявився результат домашнього завдання, де 6А клас отримав максимальні 6 балів проти 5-ти, що отримав 6Б. Це трапилося завдяки творчій роботі учня 6А класу Смирнова Олександра, який виготовив фотографічним способом прапори восьми країн, що розпочинають гру на території України.

Окрема подяка вчителю історії-класному керівнику 10А класу Цибульській Тетяні Анатоліївні та дівчатам з її класу, що зголосилися судити дуже відповідальну гру. З журі був проведений попередній інструктаж, а суддівство виявилося чітким і без претензій до нього від учасників. На заході була також присутня класний керівник 6А класу БондаренкоТетяна Володимирівна. Звісно, спортивний результат досить умовний, а гра - форма навчання і виховання. Головним результатом заходу є те, що учні отримали випереджувальні знання та навички для вивчення тем з географії в цьому та наступному роках. Особисті досягнення учнів класів при підготовці і проведенні КВК будуть враховані в тематичному оцінюванні за відповідну тему./Files/images/P1010113.JPGВідповідальне журі отримує інструктаж, ведучий заходу проводить інструктаж теж, але за кадром проводить фотографування/Files/images/P1010114.JPGКоманди і глядачі серйозно налаштовані/Files/images/P1010117.JPGКоманда 6А класу/Files/images/P1010118.JPGКоманда 6Б класу/Files/images/P1010115.JPGКонкурс - вікторина

Кiлькiсть переглядiв: 502