Засідання "круглого столу"

29 лютого класний керівник 7В Козловська Оксана Євстафіївна на засідання "круглого столу" запросила не тільки учнів 7-х класів, а й батьків та працівників міського управління юстиції і кримінальної міліції.

Засідання було присвячено проблемі запобігання насильства та відповідальності неповнолітніх. Провідний спеціаліст управління юстиції Білоус Лілія Григорівна познайомила присутніх з основами законодавства з питань подолання насильства в сім’ї та відповідальності батьків за навчання і виховання дітей.

Діти й батьки взяли активну участь в обговоренні проблем виховання та подолання насильства. В ході бесіди Лілія Григорівна надала чітку відповідь на запитання дітей стосовно заборони перебування дітей без супроводу дорослих у пізній час: батьки повинні постійно контролювати поведінку дітейю

Оперативний працівник КМСД Вікторія Іванівна Прибиш у своєму виступі значну увагу приділила питанню відповідальності дітей за виконання своїх обов’язків, за свої вчинки. Особливо наголосила на необхідності боротьби з випадками насильства старших підлітків над молодшими дітьми.

Зустріч була змістовною та плідною, про що свідчили відгуки учасників.

/Files/images/IMG_4957.jpg

/Files/images/IMG_4959.jpg

/Files/images/IMG_4961.jpg

/Files/images/IMG_4962.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 402