Презентація проектів

/Files/images/Презентація.JPGІсторичний декадник продовжується! 21 лютого учні 10-х класів презентували електронні проекти з теми «Українська культура в 30-ті роки ХХ століття». Вчитель історії Цибульська Тетяна Анатоліївна в своєму повідомленні охарактеризувала той суперечливий період історії України та основні напрями розвитку культури, наголосила на досягненнях української освіти і науки.

Всі присутні з задоволенням переглядали презентації про творчість поетів, письменників, митців, які підготували Пінчук Вікторія, Стерпул Інна і Тетяна, Теременко Тетяна, Куракіна Марія, Неделко Карина.
Рецензенти надали об’єктивний аналіз змісту і оформленню презентацій, а компетентне журі оцінювало представлені роботи. Враховувались й глядацькі симпатії.

Були організовані музичні паузи, під час яких звучали пісні видатних співаків минулого століття: Леоніда Утьосова, Олександра Вертинського, Івана Козловського.
Учасники та глядачі отримали задоволення від якісної підготовки заходу та його /Files/images/Електронні проекти.JPG змістовності.

Кiлькiсть переглядiв: 460