Тиждень початкової школи «Школяриковий сміхограй»

Відповідно до річного плану роботи з 04 по 08 жовтня 2021 року у Миколаївській ЗОШ № 56 проходив Тиждень початкової школи.

Вся шкільна родина початкової школи була охоплена змістовною роботою. Заходи, що проходили протягом тижня початкової школи були дуже різноманітними і яскравими. Кожен день був тематичним.

Так в понеділок учні виготовили колажі : «Умілі ручки», «У світі казки», «Народні ігри» та «Цікавий світ природи». В кожному класі пройшла хвилинка Смішариків «Великі відкриття маленьких дослідників».

У вівторок учні других класів були учасниками: літературної вікторини «Чи знаєте ви казки та їх героїв», виховної години «Цей чарівний світ природи», гри «Подорож у чарівну осінь» , квесту «Осінь золотава». Діти із захопленням поринули в красу чарівної осені, відгадували загадки, розповідали вірші, малювали малюнки.

В середу першокласники здійснили захоплюючу подорож у казковий світ. Було проведено гру-подорож «Стежинками цікавих казок», квест «У світі казок» та вікторину «Чарівними стежками казок».Учні пригадували казкових героїв, співали пісні, відгадували загадки та улюблені мультфільми, складали пазли.

В четвер для дітей третіх класів відбулися: літературна вікторина «Ми любимо вірші», творча майстерня «Цікаві та смішні вірші», «Веселі вірші» Початківці декламували вірші відомих поетів та спробували писати особисті смішинки-веселинки.

А в п’ятницю четвертокласники розучували та грали в народні ігри. Пройшли вікторини «Народні ігри», «Чи знають школярі народні ігри?» та виховний захід «Пограймо в народні ігри». Діти були активні, згуртовані та показали свої знання та вміння. Вчителі сприяли вихованню почуття поваги та любові до народної спадщини рідного краю.

/Files/images/jovten_2021/tijden_pochatkovo_shkoli/стенди.jpg /Files/images/jovten_2021/tijden_pochatkovo_shkoli/сте.jpg /Files/images/jovten_2021/tijden_pochatkovo_shkoli/стенд.jpg /Files/images/jovten_2021/tijden_pochatkovo_shkoli/стен.jpg

/Files/images/jovten_2021/tijden_pochatkovo_shkoli/головченко.jpg /Files/images/jovten_2021/tijden_pochatkovo_shkoli/зайва_к.jpg /Files/images/jovten_2021/tijden_pochatkovo_shkoli/корнева.jpg /Files/images/jovten_2021/tijden_pochatkovo_shkoli/каур_о.jpg /Files/images/jovten_2021/tijden_pochatkovo_shkoli/рябушенко.jpg

/Files/images/jovten_2021/tijden_pochatkovo_shkoli/стахун_к.jpg /Files/images/jovten_2021/tijden_pochatkovo_shkoli/яцула.jpg

/Files/images/jovten_2021/tijden_pochatkovo_shkoli/борисенко_в.jpg /Files/images/jovten_2021/tijden_pochatkovo_shkoli/борисенко.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 132