Ділимося досвідом з колегами

/Files/images/071216/02.1.jpg

07.12.2016 року на базі Миколаївської ЗОШ № 56 проведено засідання обласної творчої лабораторії розвитку початкової освіти в галузі «Суспільствознавство»Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти з питання: «Основні зміни в програмі предмета «Я у світі» в умовах оновлення програм та реформування загальної середньої освіти»

У заході взяли участь слухачі курсів, адміністрація та вчителі навчального закладу, старший викладач кафедри психології педагогіки та менеджменту освітиМОІППО.

/Files/images/071216/02.2.jpg
Зібрання розпочалося виступом директора школи Мазур О.М., яка познайомила присутніх з традиціями шкільної родини, звернула увагу на різноманітність форм методичної взаємодії, впровадження вчителями інноваційних технологій, участь педагогів у експериментальній роботі, міських та обласних конкурсах, що зумовлює значні досягнення та результативність закладу. Зазначила, що педагогічний колектив постійно «крокує стежками зростання»

/Files/images/071216/02.3.jpg

Під час практикуму члени творчої лабораторії відвідали уроки: природознавства в 3-А класі на тему: «Різноманітність рослин» (вчитель Сташкевич В.Ф..), «Я у світі» в 3-В класі на тему: Проект: «Людина має творити добро» (вчитель Самкова Н.М.). Уроки були проведені в інтерактивній формі, продемонстрували організацію самостійної та пошукової діяльності вихованців, пізнання самими учнями свого довкілля і самовизначення у ньому.

/Files/images/071216/02.4.jpg

/Files/images/071216/02.6.jpg

/Files/images/071216/02.7.jpg

/Files/images/071216/02.8.jpg

/Files/images/071216/02.9.jpg

Продовжила теоретичну частину засідання Хортів Ганна Валеріївна, старший викладач кафедри психології педагогіки та менеджменту освітиМОІППО, яка наголосила, що під час вивчення предмета «Я у світі» учитель повинен постійно звертати увагу на особистісний розвиток учня, формування його життєвої і соціальної компетентності.Організувалаобговорення змістових ліній, надала методичні рекомендації, які допоможуть педагогам у реалізації державних вимог до рівня загальноосвітньої підготовки учнів початкових класів.

Учасники засідання творчої лабораторії висловили свої думки і пропозиції, поділилися враженнями від отриманої інформації. Зустріч педагогів була плідною, цікавою, насиченою новими відкриттями та знахідками. Всі присутні отримали поштовх до творчості та реалізації власних педагогічних надбань.

/Files/images/071216/02.5.jpg

Дякуємо педагогам за співпрацю.

Адміністрація ЗОШ №56

Кол-во просмотров: 957