Презентація 5-их класів «My class»

У школі відбувся традиційний захід – «Презентація 5-их класів» онлайн. П’ятикласники готували візитку свого класного колективу, у цікавій формі представили свій дружній клас: познайомили з талановитими учнями, продемонстрували свої досягнення, поділилися незабутніми моментами шкільних буднів та яскравих свят. Вітаємо п’ятикласників з переходом до середньої школи.Бажаємо успіхів у навчанні та цікавого життя в класних колективах!

Вітаємо веселих, кмітливих, розумних хлопчиків та дівчаток 5-А класу. Серед них юні музиканти і співаки, танцюристи і театрали. Це колектив творчих і життєрадісних, чарівних і неповторних учнів. Вони — майбутнє нашої школи, її гордість і краса.

Презентація класу

Вітаємо 5-Б клас! Це 24 неповторні, яскраві зірочки, які виблискують своїми талантами та досягненнями. Дружні, кмітливі, креативні та дуже стильні! Це наша надія, гордість і слава у майбутньому.

Презентація класу

5-В клас — це часточка великої дружньої родини нашої школи. Серця їх б'ються в єдиному ритмі життя класу. Розумні, красиві, спортивні, творчі та дуже активні! Ви — наше майбутнє!

Презентація класу

5-Г клас - згуртований, активний, творчий колектив. У них панує атмосфера дружби і доброзичливості. Кожен учень по-своєму талановитий і в чомусь особливий. Хай буде мрійним, радісним в науку ваш політ!

Презентація класу

5Д клас - перлинки є у кожному морі, вони зовсім маленькі, але виблискують чистотою, вони таємничо-загадкові, бо відкриваються не кожному. Перлинки 5Д класу – яскраві, кмітливі та дуже талановиті. Нехай сонце завжди світить у ваші віконця і кожний день буде щасливим!

Презентація класу

Кiлькiсть переглядiв: 799