Повернутися до звичайного режиму

Урочистий мітинг «Гордість і душа держави – це України захисник!»

14 жовтня відзначають одразу чотири свята, тісно пов’язані між собою: День українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці, День утворення Української Повстанської Армії та День захисника України.

З цієї нагоди 13 жовтня у школі, біля меморіальної дошки, відбувся урочистий мітинг «Гордість і душа держави – це України захисник!». В ньому взяли участь майбутні захисники, учні 10 -11 класів.

День захисника України - не лише велике свято для українського народу, а й день пам’яті про тих, хто віддав своє життя за мир у державі, за її цілісність і незалежність. Пам’ять героїв, які віддали своє життя за Україну, в тому числі випускників нашої школи Пелипенка Дмитра Миколайовича та Гено Бориса Олеговича, вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів.

/Files/images/003/1/изображение_viber_2020-10-13_11-08-.jpg/Files/images/003/1/изображение_viber_2020-10-13_11-08-52.jpg

Ми віримо, що небо нашої України стане мирним, адже його захищають славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир!

Ніхто не здолає твій дух і свободу

Козацькому роду тримать булаву,

Міцній, Україно, для щастя народу

Для вірних нащадків на славу живи!


Кiлькiсть переглядiв: 359