Перемога команди ДЮП нашої школи

ВІТАЄМОПЕРЕМОЖЦІВ ФЕСТИВАЛЮ ДЮП

НАШУ АГІТБРИГАДУ «ПАЛАЮЧІ СЕРЦЯ»!

15 травня в Центрі культури та дозвілля «Промінь» Центрального району м. Миколаєва відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних. Наша неперевершена агітбригада «Палаючі серця» виборола І місце!!! Склад команди: Гончарук Катерина (10-Б кл.), Кіцак Дар'я (10-Б кл.), Медовиченко Вікторія (10-А кл.), Сагайдак Марія (9-Б кл), Кузнєцов Юрій (9-А кл.), Мєдвєдєв Нікіта (10-Б кл).

Наші хлопці та дівчата продемонстрували свій феєричний виступ, в якому висвітлювали головну тему цьогорічного фестивалю «Безпечний спосіб життя - дорога у щасливе майбуття!». На сцені панувало справжнє дійство, діти використовували декорації, різнобарвні костюми та навчали всіх присутніх, як не впустити в своє життя біду і як поводити себе, якщо все ж таки опинився у небезпечній ситуації.
Під час проведення «медичного» конкурсу представники команд мали розпізнати на заздалегідь приготованих фотокартках їстівні та небезпечні ягоди, гриби, вчились відбирати медичні препарати за їх дією на організм людини та практично накладали пов’язку при травмі. Найерудованішою виявилась знову ж таки капітан нашої команди – Гончарук Катерина.
Нашу команду та її керівника Пікуль Альону Володимирівну нагороджено кубками, цінними призами й грамотами, а також подарунками від організаторів та гостей фестивалю.

/Files/images/510_Foto.jpg

/Files/images/520_Foto.jpg

/Files/images/533_Foto.jpg

/Files/images/534_Foto.jpg

/Files/images/586_Foto.jpg

/Files/images/596_Foto.jpg

/Files/images/11818.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 464