Військово-спортивні змагання "Нумо, хлопці!"

З метою виховання поваги до історії української армії та її традицій, почуття патріотизму, вшанування Збройних Сил України та підготовки старшокласників до військової служби, 7 грудня відбувся військово-спортивний конкурс «Нумо, хлопці!».

/Files/images/071216/viber image.jpg

У змаганнях взяли участь: команда кращих юнаків 9 -11-их класів нашої школи, ЗОШ №30 та збірна команда ВЧ 3039 Національної гвардії України. Під час конкурсів хлопці продемонстрували свою міць, силу, витривалість та спритність. Показали майстерність у збиранні та розбиранні автомата, спортивно-військовій естафеті, у стрільбі з пневматичної зброї. Завершальним акордом заходу стало змагання з перетягування канату. Дівчата привітали майбутніх захисників України зі святом, підготувавши яскраві номери художньої самодіяльності.

/Files/images/071216/1.jpg

/Files/images/071216/8.jpg

/Files/images/071216/5.jpg

В залі вирував справжній патріотичний козацький дух, дружба та взаємоповага один до одного, величезний заряд позитивних емоцій та гарного настрою. В напруженій боротьбі за підсумками всіх конкурсів перемогу здобули команди ВЧ 3039 та ЗОШ №56. Всі команди отримали грамоти та поласували смаколиками.

/Files/images/071216/4.jpg

/Files/images/071216/6.jpg

Проведення військово-спортивного конкурсу «Нумо, хлопці!» є доброю традицією у нашій школі. Саме такі змагання допомагають хлопцям, майбутнім воїнам, стати спритними, дружніми, сміливими, сильними, виховують почуття патріотизму, згуртовують школярів.

Ми вітаємо наших мужніх юнаків з перемогою

та бажаємо нових великих перемог!!!

Кiлькiсть переглядiв: 525