Батьківські збори майбутніх першокласників

«Усе цікаве ще попереду»…

Щороку у вересні дівчатка і хлопчики п’ятирічного віку розпочинають свій шлях до школи, а разом з ними і їхні батьки.9 вересня у школі відбулись збори батьків майбутніх першокласників і розпочалися заняття групи дошкільної освіти.

Директор школи Мазур Ольга Миколаївна привітала батьків у стінах навчального закладу і довела до відома присутніх вичерпну інформацію про школу та педагогічний колектив, ознайомила присутніх з концепцією «Нової школи», аспектами навчально-виховної діяльності першокласників, умовами та можливостями школи для розвитку дітей, порядком оформлення документів для зарахування у1 перший клас.

Ольга Миколаївна та заступник директора Лариса Станіславівна відповіли на питання батьків, надали окремі рекомендації щодо підготовки дітей до школи.

А також батькам було запропоновано перегляд відеороликаз пам’яткою про правила спілкування з дітьми. Після батьківських зборів бажаючі залишились на індивідуальні консультації.

Шановні батьки! Ми дякуємо вам за співпрацю. Для Вас і ваших дітей, крім спілкування в стінах школи, будуть проводиться консультації на шкільному сайті (сторінка «Як стати учнем нашої школи»).

Сподіваємося, наша взаємодія буде змістовною, цікавою і значною в житті кожної дитини і кожної родини.

/Files/images/Пятирічки МЗОШ №56 9.01.2017-№2.jpg

/Files/images/Пятирічки МЗОШ №56 -9.01.2017.jpg

/Files/images/Пятирічки МЗОШ №56 9.01.2017-№1.jpg

wym-1504984909300

Кiлькiсть переглядiв: 447